Even wat aandacht voor een uiterst nuttige metronoom app.

Metron (Pro  Metronoom) van Antonio Nunes

Een krachtige app als deze, is complex om te maken, en heeft onvermijdelijk de nodige ‘bugs’.

Maar….. Helaas moet gezegd worden dat deze versie echt veel té ‘buggy’ is. De iPad versie zit zelfs op het randje van (deels) onbruikbaar. Wil je dingen als die hier in filmpje gedemonstreerd worden zelf ook , zal je dat met evenveel geduld en toewijding moeten doen, als dat ongetwijfeld de bouwer van deze app. heeft moeten investeren om tot hier te komen.

Ik raad de app zeker tóch aan. Hij blijft zijn geld waard. Bovendien draag je zo bij aan de kans dat de bouwer genoeg tijd en geld krijgt om aan een stevige update te werken.

Heb je de app. en stuur je me een beetje vriendelijke mail, retourneer ik zo een bestandje wat je kunt inladen. Daarmee heb je al deze besproken sequences, zonder dat het je verder tijd en of ergernis kost 😉