U heeft ons digitale visite kaartje op internet ontdekt.

Vind jij het leuk om met klank en geluidseffecten te spelen? Om daar zo een mooi mogelijke sfeer mee te creëren…boeiende ritmes te maken en/of te verrijken…. Dan willen we je graag leren kennen. Wij delen die passie met je ! Kom eens langs op de Sonseweg 83 in Eindhoven (mob. +31 6 48960198) of stuur ons een mail: percussieschool@me.com

Denk jij dat we jou zouden kunnen helpen met je zoektocht een zo goed mogelijke percussionist(e) te worden, overweeg dan eens een proefles hier. Voor een proefles vragen wij €10,-. Gewoon even bellen voor een afspraak is prima.

Met vriendelijke groet, Johan Aben

P.S. een aanraking van het Bracumba Logo, midden boven iedere pagina van deze site, brengt u terug naar onze “Posts” pagina.

foto_welkom_1

Gewoon langskomen op de Sonseweg 83 in Eindhoven of bellen (mob. +31 6 48960198) mag natuurlijk ook. Voel je welkom!
schuinlinks

Naast deze site, is er ook nog steeds een oude , die véél meer extra info en filmpjes bevat. Die is echter niet zo geschikt voor mobiele apparaten, helaas. Maar zit je achter een desktop (of heb je wat meer geduld met je mobiel apparaat) kun je ook hier eens rondsnuffelen: www.percussieschool.info (opent in een nieuw venster)