Wanneer en voor wie ?

De lessen worden gegeven één op één, tot kleine groepjes van bij voorkeur niet meer dan 5 mensen. Er kan les worden genomen op een ruime keus aan percussie instrumenten en in diverse stijlen. Drumles hoort ook tot de mogelijkheden, maar gaat altijd één op één. Er is geen leeftijd grens. De jongste leerling nu is zeven en de oudste zestig plus. Toelatings eisen zijn er ook niet. Ik ga er van uit dat je gemotiveerd èn ritmisch bent.
De vaste lesdagen zijn maandag en woensdag. Overdag en vroeg in de avond voor de privé lessen.
De avonden zijn voor de groeps lessen. Lessen op donderdag zijn bespreekbaar.

De sfeer en het onderlinge contact hier bij Bracumba is altijd uitzonderlijk goed. Wanneer we de passie voor percussie met je delen, ben je hier altijd welkom. Onafhankelijk van instap nivo.

IMG_2321

IMG_2846

IMG_0577

IMG_2671

Processed with Moldiv

Luuk na 5 djembe lessen. Een djembe om te oefenen thuis heeft hij (nog) niet. Geen Probleem voor Luuk !

———————————————————————–

Met Bjorn de les periode 2014/15 wel op een hele leuke manier afgesloten. We hebben zijn grote passie Aikido met zijn meer recente passie voor percussie samen gebracht in dit film projekt.

AikidoSiauliai wrote: Nice combination of Aikido and Hang. All the music is very well fitted to the spirit of the film. Thanks for sharing.

Bjorn had een bericht gestuurd naar zijn aikido leraar in Brussel, Antoine Vermeulen Sensei. Hij stond aan de basis van de aikido verspreiding in de Benelux, en is echt op hoog niveau bezig. Zijn reactie wil ik graag hier delen. N.B. Uke betekent aanvaller.

“Bjorn,

In één woord PRACHTIG ! alles, de idee, de video, het percussiewerk en de aikidobewegingen !!

Proficiat aan allen. Wil je dit doorgeven aan je Uke en de cineast.”

—————————————————————————-

En het lijkt een mooie traditie te worden met Bjorn. Want de les periode 2015/2016 hebben we met dit mooie project af gesloten: