En ook van deze dames kregen we 12 lovende recensies. Dank jullie.

Carly schreef: Super ervaring ! Heerlijk gegeten, gepaard met prachtige muziek. Zo een warm onthaal. Bijzonder om gast te mogen zijn bij deze lieve familie !

Lotte schreef: Wauw ! Wat een leuke, open, lieve, gastvrije mensen ! Een super ervaring ! Renee, wat heb jij een geweldige stem,…kippenvel. Bedankt.

Nienke schreef: Fantastisch gezellige avond beleefd, met een grote gastvrijheid, veel warmte, ontzettend lekker eten & sfeervolle en betekenisvolle muziek & zang. Heel erg bedankt !!

Inge schreef: Wat een warm gezin !! We zijn erg gastvrij ontvangen. Ik heb genoten van alle muziek en mooie verhalen. Het eten heeft heerlijk gesmaakt. Het was voor mij een fijne, ontspannen avond. Ik kom graag nog een keertje terug. Bedankt !

Elise schreef: Heel gezellig en gastvrij ontvangen. Wat een prachtige muziek, mooie verhalen, gezongen nummers, heerlijk gegeten. Heel hartelijk bedankt voor een mooie avond !

Daniek schreef: Warm en welkom ontvangst ! Erg leuk om te zien en te horen dat de hele familie een passie heeft voor muziek. Het eten, afgewisseld met de muziek, was echt een goede mix, een leuke ervaring ! En Renee kan echt prachtig zingen !

Debbie schreef: Wat een fantastische avond ! Het was geweldig om even onderdeel te mogen zijn van dit muzikale gezin. De passie voor muziek en lekker eten was vanaf binnenkomst al voelbaar. Zeker een aanrader !

Marion schreef: Super gastvrije, vriendelijke mensen.

Sophie schreef : Erg genoten ! Een super ervaring rijker, en een hele fijne sfeer. Lekker gegeten en met een voldaan gevoel naar huis.

Judith schreef: Ontzettend leuke activiteit. Ongedwongen sfeer en heel verwelkomend en warm. Goede balans tussen activiteit en heerlijk eten. Stem van Renee is echt fantastisch; kippenvel ! En heel leuk hoe ze met verschillende instrumenten geluiden nabootsen ! Heb een heerlijke avond gehad !

Kim schreef : Vanaf het eerste moment dat we binnen kwamen een heel welkom gevoel. Hele gastvrije mensen, met heel veel passie voor muziek waar jezelf ook heel enthousiast van wordt.

Nancy schreef: Vanaf het moment dat de deur open ging en we naar binnen stapten voelde ik me helemaal thuis ! Ze zijn hier super gastvrij en heel vrolijk en enthousiast. Het eten was heerlijk en alles was goed verzorgd. Ook het huiskamer concert was helemaal geslaagd. Ik zou het iedereen aanraden !